Milli Eğitim Vakfı Fatih İlkokulu

Vizyon: Bilgi çağının gerektirdiği; bilgi, beceri, değer yargılarına sahip, hür ve bilimsel düşünebilen, bilime, sanata, demokrasiye önem veren, değişime açık, kendini yenileyen sağlıklı bireyler yetiştirerek, Türkiye’nin en iyi okulları arasında olmak ve dünyanın en iyi okullarıyla yarışmak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, demokratik, laik, çağdaş bir eğitimi okul aracılığıyla gerçekleştirmek için; eldeki mevcut kaynakları etkin ve verimli kullanarak, yenilikçi, üretken, çalışkan, araştıran, sorgulayan, duyarlı nesiller yetiştirmek, çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak için çalışmak.

Başarılar: *TUBİTAK Bilim Şenliğinde okulumuz "Sosyal Sorumluluk Projesi" ile Muş ili İlkokul birincisi olmuştur. *Değerler Eğitimi kapsamında okulumuz "TEMİZ OLMUŞ, SIHHAT BULMUŞ" projesi ile onur belgesi almıştır. *Okulumuz Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıklarının ortaklaşa yürüttüğü "Beyaz Bayrak" projesinde Beyaz Bayrak kazanmıştır.

Saatler: 8:30-12:05 13:20-14:55
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK, ERASMUS gibi bilimsel faaliyetlere ağırlık veren kurum ve kuruluşların çalışmaları yakından takip edilmekte ve öğretmenlerimizin/öğrencilerimizin bu çalışmalara katılmaları teşvik edilmektedir.
Proje Çalışmaları: *TUBİTAK Bilim Şenliğinde okulumuz "Sosyal Sorumluluk Projesi" ile Muş ili İlkokul birincisi olmuştur. *Değerler Eğitimi kapsamında okulumuz "TEMİZ OLMUŞ, SIHHAT BULMUŞ" projesi ile onur belgesi almıştır.
Kontenjan Bilgileri: -

WEB - https://mevfatihilkokulu.meb.k12.tr

Adres - HÜRRİYET MAH. SIRRI AŞAR CAD. FATIH ILK OKULU SİTESİ FATIH ILK OKULU BLOK NO: 20 MERKEZ / MUŞ

Yerleşim Yeri - Merkez

Ulaşım Yürüyüş,Servis

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Muş Merkez´de yer almakta olup Merkez Öğretmen Evi´ne 5 dakikalık yürüyüş mesafesindedir.